Over Ons

Motivatie is je start, de reden waarom is je brandstof!

Alles gaat tegenwoordig zo snel. Zo is het ook met onze health en sportdoelen. Je kent het wel, je stelt nieuwe doelen, gedreven en gemotiveerd deze te behalen en na te streven. Hele trainingsschema's, gezonder eten, misschien wel meer plantaardig. Allerlei supplementen kopen om het proces te versnellen. En toch is er altijd iets wat even meer prioriteit heeft, iets wat ertussen komt en ons in de weg komt te zitten. 

Gezelligheid kent geen tijd

Op 10 oktober 2019 kwamen wij als vrienden bij elkaar. Even lekker een bakkie doen en babbelen in een café in het centrum van Rotterdam. We raakten in gesprek over allerlei onderwerpen, zo kwamen terecht bij het stukje gezondheid en training.

Welke shakes gebruik je voor meer spieren, welke supplementen gebruik jij om sneller af te vallen en welke superfoods gebruik jij trouwens voor een gezonder gevoel, om fitter te zijn, voor een sterker immuunsysteem? Wat heb je nodig om stress tegen te gaan, mentaal sterker te worden en wat voor je schoonheid? Zoveel vragen, zoveel producten die er al zijn. Maar waarom eigenlijk niet een mix van al deze dingen, met alle nodige voordelen? Waarom altijd denken dat je 20 verschillende producten nodig hebt? Waarom denken in limieten? Waarom niet Limitless!

De geboorte 

Zo werd op een gezellige avond een idee geboren. Een idee dat gerealiseerd moet worden. Er zullen veel meer mensen zijn die met dezelfde vragen zitten. Daar moeten we iets mee doen.

Nog geen week later gaan we op onderzoek uit. We gaan knallen, we gaan aan de slag om de juiste en beste ingrediënten te vinden.

Het is wel een uitdaging, de beste ingrediënten vind je namelijk op verschillende plekken in de wereld. Hoe krijgen we ze allemaal daar weg, hoe komt het bijeen en brengen we dit aan de man. Zoveel uitdagingen, zoveel testen. Voor elk uitdaging is een oplossing. En uitdagingen zijn er om overwonnen te worden. Winners win and losers lose!

Waar een wil is is een weg. En zo niet, dan creëren we er één! 

Na ruim een jaar van veel experimenteren, hard werken, vallen en opstaan. Hebben we eindelijk de oplossing. Wij overwonnen blokkades en verlegde grenzen en zo creëerden wij Limitless Nutrition. Supplementen met die beste voedingsstoffen, plantaardig, Dierproefvrij, vrij van geur, kleur en smaakstoffen. 

Supplementen voor iedereen die gezonder, sterker, fitter, minder stress, spieropbouw, afvallen, meer focus en schoonheid wilt ervaren. Supplementen die ook geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten en flexitariërs.

Wees bereid om te doen wat je moet doen, zodat je kan zijn wie je wilt zijn.

Voor jou gezonde groei,

Groetjes,

Team Limitless Nutrition

Dit is een standaard cookiemelding die u gemakkelijk kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.

Privacybeleid
Pre-loader